Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Έρχεται SUPER συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα στον Ταύρο την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου


Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας και οι μουσικοί συνεργάτες του, έρχονται στον Ταύρο την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21.00, στην πλ. Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντιστάσεως, Ταύρος, για μία συναυλία με δωρεάν είσοδο για το κοινό.


Η συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός  καθώς αφορά ένα ιδιαίτερα αξιόλογο καλλιτέχνη που δεν έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στο Δήμο μας. 

Η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων: «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2022»

Η καλύτερη συναυλία της φετινής θερινής περιόδου στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει με όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες μουσικές στιγμές.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στον δημοφιλή ερμηνευτή, που εδώ και χρόνια μας συντροφεύει με την εκφραστική φωνή του, τα τραγούδια του, παλιά και καινούρια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, τις πάντοτε εμπνευσμένες διασκευές του και τις εξαιρετικές επιλογές του σε τραγούδια λαϊκά!

Φέτος, μας φέρνει ένα ακόμη τραγούδι, που έχει κυριολεκτικά λατρευτεί από το κοινό!

Το «Σασμός», τραγούδι γραμμένο για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά με στίχους του ίδιου και μουσική του Νίκου Τερζή, ένα τραγούδι σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, είναι το τραγούδι που μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της επιτυχημένης σειράς, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα.

Ραντεβού λοιπόν στον Ταύρο την Παρασκευή 16/9 στις 21:00 για να ζήσουμε ένα μαγικό φθινοπωρινό βράδυ με όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες μουσικές στιγμές.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, όσοι θεατές επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθημερινής ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες