Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Τα σχολεία του Μοσχάτου είναι έτοιμα και περιμένουν όλους τους μαθητές αύριο!

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου υποδέχεται τη νέα εκπαιδευτική χρονιά με τις σχολικές εγκαταστάσεις σε πλήρη ετοιμότητα

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι σχολικές εγκαταστάσεις στις Δημοτικές Κοινότητες Μοσχάτου και Ταύρου προκειμένου να υποδεχθούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας εργάστηκαν σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των σχολικών μας κτιρίων. Οι εργασίες περιελάμβαναν βαψίματα των σχολικών κτιρίων, καθώς και καθαρισμούς και  κλαδέματα στο πλαίσιο των συντηρήσεων των σχολικών μας μονάδων.

Παράλληλα, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προγραμματίζει άμεσα τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων και των αύλειων χώρων τους, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του Δήμου και από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, συνολικού προϋπολογισμού 567.690€.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την τελετή του Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Με συνέπεια και θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής και μαθητικής μας κοινότητας, προχωρήσαμε στην έγκαιρη και σωστή συντήρηση των σχολικών μας μονάδων, προσφέροντας στους μαθητές μας και στο εκπαιδευτικό προσωπικό ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον μάθησης.
Εύχομαι στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά. Ιδιαίτερα να ευχηθώ στους διευθυντές και στις διευθύντριες, όπως και σε όλους τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να έχουν δύναμη και θέληση για μία εποικοδομητική χρονιά. Επίσης, εύχομαι στους Συλλόγους Γονέων και στην Ένωση Γονέων να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση για προσφορά και τη νέα χρονιά.

Όπως κάθε χρόνο, η Δημοτική Αρχή θεωρεί απαραίτητη την αρμονική συνεργασία με όλα μας τα σχολεία προκειμένου να έχουμε μία όμορφη σχολική χρονιά προς όφελος των παιδιών της πόλης μας.»  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες