Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Μάνα είναι μόνο μία από τον Δημήτρη Μάρκο και την Χριστίνα Αλεξανιάν παίζει στον Future!

"Μία είναι η μαμά": Το τραγούδι του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου που στέλνει ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα! Αξίζει να το κοινοποιήσουμε παντού, αξίζει να στηρίξουμε τη μαμά, να μπορέσουν όλες οι γυναίκες να γίνουν μανούλες!
Στίχοι - τραγούδι: Δημήτρης Μάρκος Μουσική: BO Διεύθυνση παραγωγής: Μάριος Ψιμόπουλος Σκηνοθεσία: Vangelis Tsaousopoulos Μοντάζ: Χάρης Χριστοφυλάκος Τραγουδά, επίσης: Χριστίνα Αλεξανιάν

Το τραγούδι "Μία είναι η μαμά" θα ακουστεί το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου στο 1ο Φεστιβάλ Γονιμότητας, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο, με ελεύθερη είσοδο και συναυλία την Κυριακή 9 Ιουνίου! Στίχοι τραγουδιού: Έχει γίνει σύνθημα πια... όλοι λένε "μαμά", όλοι λένε "μαμά" Στις πλατείες, στα σχολεία και σε κάθε γειτονιά... όλοι λένε "μαμά", όλοι λένε "μαμά" Δεν υπάρχει πιο ωραία λέξη... μαμά, δεν υπάρχει πιο ζεστή αγκαλιά... μαμά, να σε νιώθει και να χαμογελά, θάρρος μα και παρηγοριά ... όλα αυτά είναι... μαμά! Μία είναι η μαμά! Κι ενώ θα 'πρεπε να υπάρχει παντού μόνο χαρά, να κοιτάς γύρω και να βλέπεις παιδιά, τη μαμά, τον παππού, τα εγγόνια τη γιαγιά... ...είναι σπάνια αυτή η εικόνα πια! Τι να φταίει άραγε και δεν κάνουμε παιδιά; Τα προβλήματα τα οικονομικά μαχαιριά στον έρωτα, μα και στην καρδιά! Υπάρχει λύση παιδιά, πριν χαθεί το όνειρο και φύγει ο έρωτας μακριά, πριν να πούμε ... "δε θα κάνω παιδιά"! Ας δώσουμε μια ευκαιρία στη μαμά, μάνα είναι μόνο μια... αξίζει να το ζήσει παραπάνω από μία φορά! Στα παιδιά είναι η ευτυχία ... Δεν είναι στο χρήμα η χαρά, μοναχά στα παιδιά! ....Μια είναι η μαμά!!! Η Ελλάδα έχει ανάγκη τη δική της μαμά.... για να πάμε μπροστά, μπείτε όλοι μπροστά και φωνάξτε όσο γίνεται πιο δυνατά: Μαμααααά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες