Ειδήσεις Σε Τίτλους


Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Και 3ος κύκλος για τις αγαπημένες Άγριες Μέλισσες!


Οι «Άγριες μέλισσες» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα των τελευταίων ετών, με τα νούμερα τηλεθέασης να ακολουθούν ανοδική πορεία από την πρώτη μέρα προβολής έως και σήμερα. Έτσι, παρά τον αρχικό σχεδιασμό που ήθελε την δραματική σειρά να ρίχνει οριστικά αυλαία στο τέλος της φετινής σεζόν, τα στελέχη του ΑΝΤ1 εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ενός 3ου κύκλου. 


Σύμφωνα μάλιστα με το nassosblog, μέσα στο επόμενο διάστημα θα δούμε ακόμα περισσότερους χαρακτήρες να κάνουν την εμφάνιση τους, αφού οι σεναριογράφοι θέλουν να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τελευταία προσθήκη στο καστ ο Γιώργος Κοντοπόδης, τον οποίο γνωρίσαμε τηλεοπτικά το 2018 μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Ο αγαπημένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Μίμη Τσαμπαρδη, μεγαλέμπορο απ’ την Λάρισα ο οποίος θα προτείνει συνεργασία στην Ουράνια (Αμαλία Καβαλη), με όχι τόσο καθαρές προθέσεις…


Αξίζει να σημειωθεί ότι η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και η ομάδα της έχουν δώσει τα χέρια και με το MEGA για μία νέα σειρά μυστηρίου που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στο μεγάλο κανάλι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες