Ειδήσεις Σε Τίτλους


Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ετοιμάζεται για την Eurovision η Stefania!


Σε ρυθμούς Eurovision 2021 μπαίνει από βδομάδα η Stefania, η οποία επιστρέφει αύριο (Kυριακή 10/1) στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες και την ηχογράφηση του τραγουδιού «Last dance», το οποίο ως γνωστό είναι το κομμάτι που θα ερμηνεύσει στην 65
η Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 18 έως τις 22 Μαΐου.


H 18χρονη Stefania εμφανίζεται πολύ χαρούμενη για το νέο της αυτό τραγούδι και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω του λογαριασμού της στο instagram περιμένει με ανυπομονησία να μπει τις επόμενες μέρες στο στούντιο και να ξεκινήσει τις πρόβες της ηχογράφησης.

Πέρα από την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού, για την Stefania θα ακολουθήσουν μέσα στο Φεβρουάριο τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του «Last Dance», το οποίο σύμφωνα με την ομάδα της Ελληνο-Ολλανδέζας τραγουδίστριας που μας εκπροσωπεί στην Eurovision 2021, θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.

Το «Last Dance» είναι ρυθμικό ποπ τραγούδι, που παραπέμπει στη δεκαετία του ’80. Tη σύνθεση του κομματιού έχουν επιμεληθεί οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Arcade, Σάρον Βον, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του «Last Dance» θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει μέσα στον Μάρτιο.

Mε πολύ κολακευτικά σχόλια υποδέχθηκαν τα Ολλανδικά ΜΜΕ την είδηση της επιλογής του νέου τραγουδιού της Στεφανίας για το διαγωνισμό του Ρότερνταμ, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στη Στεφανία την οποία και θεωρούν μεγάλο ταλέντο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες