Ειδήσεις Σε Τίτλους


Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Αποχρώσεις το νέο εκπληκτικό Project της Έλενας Παπαρίζου!


Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της «Αποχρώσεις» και ταυτοχρόνως δίνει στη δημοσιότητα το εντυπωσιακό εξώφυλλό του.


Τρία χρόνια μετά το πλατινένιο «Ουράνιο Τόξο», η «Number One» pop star της χώρας επιστρέφει δισκογραφικά με το δέκατο προσωπικό άλμπουμ της καριέρας της.

Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο «Αποχρώσεις» αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Minos EMI, a Universal Music Company σε όλα τα ψηφιακά αλλά και φυσικά καταστήματα δίσκων την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, μόλις αποκαλύφθηκε και το εξώφυλλο του δίσκου, με την Έλενα Παπαρίζου πιο σέξι και αισθησιακή από ποτέ.

Το άλμπουμ «Αποχρώσεις» θα περιλαμβάνει στο σύνολο 13 τραγούδια.

Ανάμεσά τους οι ήδη γνωστές επιτυχίες «Κάτι Σκοτεινό», «Άσκοπα Ξενύχτια», «Έτσι Είναι Η Φάση» με τον Σάκη Ρουβά, «Μίλα Μου»,  αλλά και το ολοκαίνουργιο single «Deja Vu» με τη συμμετοχή της Marseaux.

Η Έλενα Παπαρίζου μας έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσαμε το «Deja Vu» πριν από λίγες μέρες στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2020 μέσα από ένα εντυπωσιακό και «υδάτινο» act.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η κορυφαία σταρ Έλενα Παπαρίζου έχει ετοιμάσει ένα special «πολύχρωμο» project για τις ανάγκες της προώθησης των νέων της τραγουδιών, το οποίο θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα.

Αν θέλεις να ακούσεις πρώτος το άλμπουμ «Αποχρώσεις» την ημέρα της κυκλοφορίας του, δεν έχεις παρά να κάνεις pre-save το άλμπουμ στο Spotify.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες