Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Από τον Οκτώβριο η Κατερίνα Ζαρίφη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!Σε μια μεγάλη συνεργασία για την επόμενη χρονιά συμφώνησε η Κατερίνα Ζαρίφη. Την αγαπημένη παρουσιάστρια θα απολαμβάνουμε από τις 25 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, καθώς πρόκειται να συμμετέχει στο έργο "Cavewoman" της Έμμα Πίρσον.


Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος "Cavewoman" της Έμμα Πίρσον παρουσιάζεται στο Γυάλινο 
Μουσικό Θέατρο από τις 25 Οκτωβρίου 2021 κάθε Δευτέρα στις 19:00 & Τρίτη στις 20:00, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου και στον ρόλο της Cavewoman, θα βρίσκεται η Κατερίνα Ζαρίφη.

Το "Cavewoman" είναι ένας απολαυστικός μονόλογος με στοιχεία stand-up comedy ο οποίος με καταιγιστικό χιούμορ, αδυσώπητες ατάκες αλλά συνάμα τρυφερότητα και μελαγχολία σαρκάζει τα κουσούρια και τις ιδιαιτερότητες στη συνύπαρξη αντρών και γυναικών και μας υπενθυμίζει ότι πολλές φορές όσα μας ξεχωρίζουν από το άλλο φύλο είναι τελικά κι εκείνα που μας συμπληρώνουν!

Όσον αφορά την υπόθεση, τίθεται ο προβληματισμός πως ένας άντρας και μία γυναίκα, δύο εντελώς διαφορετικά όντα, επιβιώνουν μαζί στο ίδιο σύμπαν, στο ίδιο ηλιακό σύστημα, στον ίδιο πλανήτη, στο ίδιο ημισφαίριο, στην ίδια χώρα, στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο σπίτι και μοιράζονται το ίδιο μπάνιο; Δέκα χρόνια γάμου, δύο παιδιά, δουλειά, νοικοκυριό, ένα σκυλί, το σώμα της που αλλάζει, το σώμα του που αλλάζει, οι διαρκώς αποτυχημένες δίαιτες, το σεξ στον έγγαμο βίο. Αυτά κι άλλα πολλά από τα μεγάλα-μικρά προβλήματα μιας συνηθισμένης καθημερινότητας έρχεται να μας εξομολογηθεί η ηρωίδα του έργου και να καταθέσει επί σκηνής τη δική της σαρωτική εκδοχή για τη θεότρελη και ταυτόχρονα αδιάκοπη εις τους αιώνες πάλη των δυο φύλων στην οποία όμως ταυτόχρονα εμπεριέχεται το μεγαλείο της αγάπης.

Και όπως μας λέει η ίδια, "είμαστε δύο προβληματικά όντα που ενώνονται για να φτιάξουν ένα 
τέλειο ατελές σύνολο. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να χαρώ που δεν θα καταφέρω ποτέ να είμαι τέλεια;"

H Έμμα Πίρσον – συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική παραγωγός από τη Νότια Αφρική 
εμπνέεται το "Cavewoman" ως τη γυναικεία απάντηση στο "Defending the Caveman" του Ρομπ Μπέκερ.

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μέχρι νεοτέρας θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του Covid 19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση.

Προπώληση: viva.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9315600 – 210 9316101-4- 210 5232097

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες