Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Η αγαπημένη μας σειρά Έρωτας Με Διαφορά επιστρέφει με νέο συναρπαστικό κύκλο στο Star


Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» επιστρέφει με τον 2ο κύκλο επεισοδίων  την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00. 

Ζέτα και Κωστής, ένας έρωτας απρόβλεπτος, συναρπαστικός, παθιασμένος, που συνάντησε πολλά εμπόδια αλλά έμεινε δυνατός και ζωντανός ! 

Στον 2ο κύκλο της σειράς όσοι στάθηκαν απέναντί τους και τους έκριναν, δοκιμάζουν  οι ίδιοι, αναπάντεχα, τη γλυκιά γεύση του έρωτα! Η σχέση της Ζέτας και του Κωστή θα αντιμετωπίσει και πάλι πολλές ανατροπές! Οι ισορροπίες στο άμεσο περιβάλλον τους, αλλάζουν απότομα και διαμορφώνουν γύρω τους μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που είχαν συνηθίσει.

Ο χωρισμός της Ελβίρας και του Φίλιππου που έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα, η επανεμφάνιση της πρώτης κοπέλας του Κωστή, η παρουσία του καινούργιου συνέταιρου της Ζέτας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα της Μαριάννας, η επιστροφή ενός παλιού φίλου της Μάρως, η άφιξη της εγκυμονούσας συντρόφου του Στέλιου από την Αυστραλία και η αναμονή της γέννησης του παιδιού του Άρη, είναι λίγα μόνο από αυτά, που θα παρακολουθήσουμε στον 2ο κύκλο της σειράς και θα μας κάνουν να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο!

Ας γνωρίσουμε τους νέους χαρακτήρες, που θα δούμε στον 2ο κύκλο της σειράς “Έρωτας με διαφορά”.

- Μίνα (Νίκη Βακάλη), η πρώην κοπέλα του Κωστή, που πιάνει δουλειά στο μπαρ 
- Γρηγόρης (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος), αντιπρόσωπος καλλυντικών, θα συνεργαστεί με τη Ζέτα, θα τη φλερτάρει επίμονα και θα τη διεκδικήσει
- Μελίνα (Ναταλία Τζιάρου), η έγκυος σύντροφος του Στέλιου 

Σε guest ρόλους θα εμφανιστούν η Νικολέτα Κοτσαηλίδου,  η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγο του Γρηγόρη και ο Δημήτρης Καραμπέτσης, ο οποίος θα υποδυθεί τον ηλικιωμένο, χήρο, φίλο της Μάρως.

Ερωτικές καραμπόλες και αυτή τη σεζόν κανείς δεν γλυτώνει από τα βέλη του θεού έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα, που προκαλεί και τελικά κανείς δεν θέλει να αποφύγει! 
  
Ποιος μπορεί και ποιος θέλει να αντισταθεί;

Πρωταγωνιστούν: Φαίη Ξυλά (Ζέτα), Βασίλης Μίχας (Κωστής), Ντίνα Μιχαηλίδου (Μάρω), Βίβιαν Κοντομάρη (Φαίη), Γιάννης Σίντος (Άρης), Δημήτρης Καπετανάκος (Χρήστος), Έρρικα Μπίγιου (Ελβίρα), Σταύρος Νικολαΐδης (Φίλιππος), Αργύρης Αγγέλου (Δαμιανός), Χριστίνα Μαθιουλάκη (Μαριάννα), Αρετή Γκαρίπη (Πηνελόπη), Ιωάννης Παπαντωνίου (Mάρκος), Ευφροσύνη Κουτσουβέρη (Mπέτυ), Αλέξανδρος Καραδήμας (Hλίας), Τζένη Κοτοπούλου (Στέλλα), Φάνης Μουρατίδης (Στέλιος), Μαρία Αλιφέρη (Ιουλία), Φωτεινή Τσακίρη (Ναταλία), Αντώνης Κρόμπας (Αλέξανδρος), Μιχάλης Αλικάκος (Μιχάλης), Γιάννης Μάνθος (Τάκης), Αντριάνα Ανδρέοβιτς (Τόνια), Δημήτρης Κυρατσούδης (Νικ), Μάξιμος Λιβιεράτος (Ερμής), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Βάνα), Μυρτώ Λαμνίδη (Αννούλα), Λήδα Σαμουηλίδου (δασκάλα), Αλίκη Ζαχαροπούλου (μητέρα Ερμή), Μαρτίνα Δημοπούλου (ρεσεψιονίστ), Λάζαρος Βασιλείου (Θάνος), Μαρία Εγγλεζάκη (Σουζάνα), Ανδρέας Ζήκουλης (Γιώργος), Τηλέμαχος Κρεβάικας (νευρολόγος), Νίκη Βακάλη (Μίνα), Δημήτρης Καραμπέτσης (Πέρης), Κωνσταντίνος,Γιαννακόπουλος (Γρηγόρης), Ναταλία Τζιάρου (Μελίνα), Σύνθια Μπατσή (Φιλιώ), Δημήτρης Δρόσος (Γιάννης).



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες