Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΧΜΑΝΤΙ (ΕΠ.) ΣΟΧΑΙΛ (ΟΝ.) 4 ΜΗΝΩΝ

 Στις  2/11/2021, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα του Παγκόσμιου Δικτύου για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (Global Missing Childrens Network – GMCN) στις Η.Π.Α. για την εξαφάνιση του Σοχαίλ (ον.) Αχμαντί (επ.), βρέφους τεσσάρων μηνών από το Αφγανιστάν. Τo βρέφος εξαφανίστηκε στις 19/8/2021 από το Camp Green Village στο Αφγανιστάν.Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φορμάκι, άσπρο ζακετάκι και ένα βραχιόλι.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναδημοσιεύει την εξαφάνιση του Σοχαίλ (ον.) Αχμαντί (επ.) κατόπιν αιτήματος του συνεργαζόμενου φορέα στις Η.Π.Α.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση του Σοχαίλ Αχμαντί θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες