Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Γυναικοκτονίες – Φταίει η γυναίκα άραγε;

 Του Ανδρέα Παναγιωτάκη 

Μια γυναικοκτονία κάθε 20 μέρες στην χώρα. Πρέπει όλοι να βγούμε στους δρόμους.


Είτε ο γυναικοκτόνος είναι Έλληνας μουσουλμάνος είτε Έλληνας χριστιανός είτε αλλοδαπός μουσουλμάνος ή χριστιανός, η πράξη δεν αλλάζει. Δεν καταπίνεται πια ο μισογυνισμός και η ανοχή στη βία.
Πρέπει να μπει τέλος χθες.

Κ. Πρωθυπουργέ... Εγώ σαν "ΑΜΕΑ" δημοσιογράφος έχω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα από μια μαθήτρια μόλις 12ετων! "Μας σκοτώνουν. Μέρα με την μέρα. Αλλάξτε τους νόμους. Μήπως προλάβουμε να ζήσουμε. Μας σκοτώνουν και εσείς τους μάθατε πως αν παραδοθούν γλιτώνουν. Κ. Πρωθυπουργέ σας παρακαλώ. Μας σκοτώνουν!"


Συγγενής της κοπέλας είχε πάει στην αστυνομία στις "8/12" και είχε ζητήσει να διερευνηθεί ο ξυλοδαρμός. - Αναφέρθηκε ότι είχαν γίνει κι άλλες καταγγελίες για φασαρίες στο σπίτι. Αλλά οι αστυνομικοί, κλασικά, αδιαφορήσαν. Μαζί τη σκοτώσατε!

Άλλη μια 29χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από το σύζυγό της... Άλλη μια κοπέλα για την οποία κανένας φίλος δεν ήξερε, κανένας γείτονας δεν άκουσε, κανένας φορέας δεν ενδιαφέρθηκε, όταν ζούσε... Και ο νταής σε λιγότερο από 10 χρόνια θα είναι έξω..

"Η κακιά στιγμή Χάλασε η φάση Την αγαπούσε Δεν ήταν καλή μάνα Ήταν ατύχημα
Ήταν Τουρκάλα Τον απατούσε Γιατί δεν έφυγε; Καθόταν και αυτή να τις τρώει Δεν κλείνεις ένα σπίτι εύκολα, έχεις παιδιά Τι θα πει ο κόσμος Άνδρας είναι νεύρα θα είχε"
Καμία μόνη η πατριαρχία σκοτώνει!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες