Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Panik Concert 10 Years Celebration Όσα έγιναν χτες το βράδυ! (ΒΙΝΤΕΟ)


H Panik Entertainment Group γιόρτασε εχθές 10 χρόνια μουσικής με το Panik Concert by Xiaomi, με μία επική συναυλία, all star line up 30 καλλιτεχνών και συμφωνική ορχήστρα 60 μουσικών, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Την παρουσίαση της λαμπερής βραδιάς έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ backstage βρέθηκαν ο Αντώνης Δημητριάδης και η Konnie Μεταξά!

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα, ήταν εκεί!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε ότι η ζωή με δύο παιδιά είναι ευτυχία, ενώ η Ζόζεφιν παραδέχτηκε ότι «Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή και δε με πειράζει. Δουλεύω σκληρά».

Ο Χρήστος Σαντικάι αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Λάουρα Νάργες, και δήλωσε «πολύ ερωτευμένος».

Η Demy ευχαρίστησε την Panik για την εμπιστοσύνη που της έδειξε, ενώ αποκάλυψε και ότι «Μου έγινε πρόταση για το Survivor. Δε θα άντεχα ούτε μια μέρα, οπότε δε χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι, δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει, δε θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο στον εαυτό μου».

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για τη σύντροφό του και είπε ότι «Από την αρχή συγκατοικήσαμε με την Αναστασία, είμαστε πολύ καλά». Σε ό,τι αφορά στα όσα έχουν ακουστεί για τα επαγγελματικά του, ο ίδιος τόνισε ότι «Αποφάσισα φέτος να πω όχι στην κλασσική συνταγή των μπουζουκιών. Είχα πολλές κουβέντες με πολλά μαγαζιά».

Ο Τάσος Ξιαρχό, σε ερώτηση σχετικά με το αν θα μιλήσει με την Konnie Μεταξά, είπε «Φτάνει πια με την Konnie, έχει καταντήσει αηδία. Ένα γεια θα το πούμε».

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας είπε ότι «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο τραγούδι και για τον εαυτό μου. Δεν περίμενα άμεση επιτυχία, αλλά πίστευα ότι θα πάει καλά. Μπορώ να πανηγυρίσω για εμένα πρώτη φορά».

Η Χριστίνα Σάλτη είπε ότι δε συνοδεύεται, ενώ συμβούλευσε τα κορίτσια «να μην χαρίζουν εύκολα το “σ’ αγαπώ” τους».

Ο Γιώργος Λιβάνης αποκάλυψε ότι «Μου αρέσει η μουσική και αυτό που ζω, και πιο πολύ όταν ο κόσμος μαθαίνει τα τραγούδια μου. Μου στέλνουν μηνύματα στα social οι θαυμάστριες, κάποιες φορές απαντά κάποιες όχι».

Η Ματίνα Ζάρα παραδέχτηκε ότι «Μου έγινε πρόταση για το Survivor, το συζητήσαμε και νομίζω δεν είναι για εμένα αυτή τη φορά», ενώ η Τάνια Μπρεάζου αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο αποκάλεσε «μέντορά της».

Στη μεγάλη βραδιά βρέθηκαν και η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike, αλλά και η Ιφιγένεια Τζόλα, από την αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που μεταξύ άλλων είπε ότι «Ο Ανδρέας Γεωργίου μας συμβουλεύει έμμεσα να ακολουθούμε τα όνειρά μας».

Ο Βο αποκάλυψε ότι δέχεται τηλεφωνήματα για να δώσει συμβουλές για το Survivor, ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος παραδέχτηκε ότι «Το ξέρω ότι μοιάζω με το Γιάννη Πλούταρχο».

Η Ελίνα Παπίλα είπε ότι βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σημείωσε ότι «Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια».

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στην κόρη της, και στο σχόλιο που της έκανε για το ντύσιμό της, ενώ η Konnie Μεταξά είπε ότι έκανε 4 ώρες να ετοιμαστεί για τη μεγάλη βραδιά!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες