Ειδήσεις Σε Τίτλους


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό έκλεψαν τον σημαιοστολισμό από τη Λ. Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο μας


Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χτες τη νύχτα στον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Σύμφωνα με την καταγγελία της δημοτικής Αρχής, εκλάπησαν σημαίες σε κεντρική λεωφόρο της πόλης, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί ως σημαιοστολισμός ενόψει της αυριανής Εθνικής Επετείου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου!

Καταγγελία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στην Αστυνομία για την κλοπή των ελληνικών σημαιών από τη Λεωφόρο Μακρυγιάννη

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και των υπηρεσιών του Δήμου στο χθεσινοβραδινό περιστατικό της κλοπής των ελληνικών σημαιών που είχαν τοποθετηθεί στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη ενόψει της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε άμεσα τον Διοικητή της ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος για το γεγονός της κλοπής, έστειλε επιστολή στην οποία επισημαίνει την ανάγκη λήψης περαιτέρω μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον και προχώρησε σε κατάθεση με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας στην Ασφάλεια, προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία και να ασκηθεί δίωξη κατά παντός υπευθύνου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Προσπαθούμε καθημερινά να διαφυλάξουμε την πόλη μας από περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών, όπως η πρόσφατη κλοπή των ελληνικών σημαιών που είχαν τοποθετηθεί ενόψει της Εθνικής μας Επετείου. Πέρα από το ίδιο το γεγονός της κλοπής, δεν μπορούμε να ανεχτούμε παρόμοια περιστατικά, ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές που η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει με ενότητα και ομοψυχία νέες προκλήσεις. Ζητώ τη συνεργασία όλων μας, τόσο των θεσμών της τάξης όσο και των συμπολιτών μας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα».

Πηγή Mymoschato.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες