Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Εδώ φτάσαμε πέρνουν το σπίτι της κυρίας Ιωάννας Κολοβού για 15.000 ευρώ χρέος!


Σκληρές και απάνθρωπες στιγμές βιώνει η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία χάνει το σπίτι της λόγω χρέους στην τράπεζα.

Η Ιωάννα Κολοβού είχε χρέος 15.000 ευρώ, και το καλοκαίρι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να μη χάσει το σπίτι της.

Τότε είχε φανεί να κερδίζει προσωρινά, ωστόσο το πρόβλημα επανήλθε. Γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της και της έσπασαν την πόρτα για να την πετάξουν έξω. Το σπίτι έχει δοθεί σε πλειστηριασμό που έκανε η τράπεζα.

Η δημοσιογράφοςκαταγγέλει πως της έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι και την χτύπησαν πολύ δυνατά στο χέρι, ενώ λέει χαρακτηριστικά πως οι τράπεζες κάνουν κουμάντο και δε δείχνουν κανένα έλεος. «Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δηλώνει από πλευράς της η δικηγόρος της Ιωάννας Κολοβού.

Είναι η πρώτη κατοικία της δημοσιογράφου η οποία κυριολεκτικά πετιέται στο δρόμο, με την ίδια να λέει πως θα αναγκαστεί να μένει από ‘δω κι από ‘κει πλέον, αφού πια δεν έχει σπίτι.Πηγή Άρθρου Πηγή Βίντεο OPEN TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες