Ειδήσεις Σε Τίτλους


Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ο 6ος αυθεντικός ραδιομαραθώνιος του ΡΥΘΜΟΥ 949 χτυπάει δυνατά στο Smart Park


Ο
 ΡΥΘΜΟΣ 94.9, πιστός στο χριστουγεννιάτικο, ετήσιο ραντεβού με τους ακροατές του, ετοιμάζει για 6η συνεχή χρονιά τον ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 και θα εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο ασταμάτητα, για μία ολόκληρη εβδομάδα, από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πρωινής εκπομπής "ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ", Κώστας Μαλιάτσης, Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Φελίσια Τσαλαπάτηθα κάνουν για ακόμα μία χρονιά την υπερ-προσπάθειά τους για ναστηρίξουν τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!!! Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων ιδρύθηκε το 1937 και για περισσότερα από 85 χρόνια έχει προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 110.000 , βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία.

Κάθε μέρα… όλη μέρα… πρωί… μεσημέρι… βράδυ… μεσάνυχτα… ξημερώματα… οι τρεις ραδιοφωνικοί παραγωγοί, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους, θα βρίσκονται στον αέρα του σταθμού και θα μας κρατάνε παρέα από το εμπορικό πάρκο Smart Park!!! Ο θεσμός του ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ξεκινάει σε μία ακριβώς εβδομάδα και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σταθμού θα χαρίσει για ακόμα μία χρονιά το playlist στους πιο φανατικούς ακροατές αλλά και διαδικτυακούς ακόλουθούς του!

Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, όλοι οι παραγωγοί του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 μας περιμένουν όλους στο SMART PARK για να αφιερώσουμε ζωντανά ευχές στους αγαπημένους μας και να στηρίξουμε έμπρακτα την ΕΛΕΠΑΠ!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες