Ειδήσεις Σε Τίτλους


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟN «ΜΑΣΤΟΡΑ» ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ!


Η Νατάσα Θεοδωρίδου, την Παρασκευή το βράδυ, βρήκε τοv «Μάστορα» της στην σκηνή της Ακτής Πειραιώς!


Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που κατάφερε να κάνει trend το λαϊκό και να γεμίζει ασφυκτικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 22.30 την Ακτή Πειραιώς, κερδίζοντας το στοίχημα με τις εμφανίσεις της, υποδέχτηκε στο σπίτι της τον αγαπημένο της φίλο και γειτονάκι από το διπλανό «Έναστρον» Χρήστο Μάστορα.

Η Νατάσα τον καλωσόρισε στη σκηνή και ο Χρήστος της αφιέρωσε το «Γιατί καλέ Γειτόνισσα» ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά τους αποθέωνε!

Η μεταξύ τους χημεία μεταξύ τους και φιλία που μετράει αρκετά χρόνια, έκανε αυτή τη συνύπαρξη on stage, απλά, μαγική!

Ο Χρήστος Μάστορας που με τις ΜΕΛΙSSES έχουν βάλει τη σφραγίδα τους το live clubbing της Αθήνας, αφιέρωσε στη Νατάσα της καρδιάς μας το «Κύμα» ενώ στο «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική!
Στο τέλος ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευσε μοναδικά a capella το νέο του τραγούδι "Crayon".

Με την ενέργεια τους και το μοναδικό τους χιούμορ οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες χάρισαν στο κοινό ένα μαγικό στιγμιότυπο που θα τους μείνει αξέχαστο.

Στο μεταξύ η νέα επιτυχία της Νατάσας "Περηφάνια Μόνο" έχει ήδη ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube ενώ έχει κατακτήσει τις καρδιές μας και τις πρώτες θέσεις του επίσημου air play chat σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τα sold out κάθε Παρασκευή και Σάββατο νωρίς, στις 22:30, στην Ακτή Πειραιώς έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο, με το κοινό να δίνει το παρόν με ενθουσιασμό και να αγκαλιάζει τη νέα πρόταση της Νατάσας Θεοδωρίδου στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες