Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Η υπερπαραγωγή Ο Άνθρωπος του Θεού την Παρασκευή στον ANT1


Την πολυσυζητημένη ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτη φορά οι τηλεθεατές του ANT1!


O «Ανθρωπος του Θεού», με πρωταγωνιστή τον Αρη Σερβετάλη, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 21.30 στον ANT1, με θέμα τη ζωή και τα έργα του Αγίου Νεκταρίου.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η Yelena Popovic, ενώ εκτός από τον Αρη Σερβετάλη στον ρόλο του αγίου Νεκταρίου, σημαντικοί ηθοποιοί πλαισιώνουν το καστ, όπως οι Mickey Rourke, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Χρήστος Λούλης. Η ταινία απέσπασε δύο βραβεία Kοινού, ένα στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Μόσχα και ένα στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Αντζελες. Ακόμα, τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σιένα, στην Ιταλία, και με το Grand Prize in Spirit of Faith στο Religion Today International Film Festival, στο Τρέντο της Ιταλίας!

Το φιλμ είναι ένα οδοιπορικό στη ζωή και την προσφορά του αγίου Νεκταρίου! Με αφετηρία στα χρόνια του ως επισκόπου Πενταπόλεως, περιφρονημένου από τους κληρικούς της Αλεξάνδρειας, από τη μία προκειμένου να μη γίνει ποτέ Πατριάρχης, από την άλλη επειδή ήταν φιλόπτωχος και φιλάνθρωπος.

Κατέληξε, μετά το πέρασμά του από την Αθήνα και την Εύβοια, στην Αίγινα, στη μονή γυναικών που έχτισε με τα χέρια του, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ακόμα κατηγορούμενος (αυτή τη φορά για ανηθικότητα προς τις μοναχές) και μαζί αγαπητός, λαοφιλής.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες