Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πολίτες κάθε ηλικίας αφήνουν λουλούδια και κεράκια στο σημείο της στυγερής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού


Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, με πολίτες όλων των ηλικιών να περνούν από το σημείο και να αφήνουν λουλούδια στη μνήμη του άτυχου νεαρού.


Σύμφωνα με το GRtimes.gr, από νωρίς σήμερα, όπως άλλωστε γινόταν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, φίλοι, γνωστοί, φίλαθλοι και πάρα πολύς κόσμος πέρασε από το σημείο της στυγερής δολοφονίας, στη συμβολή των οδών Άλκη Καμπανού (όπως ονομάζεται, πλέον) και Πλαστήρα, αφήνοντας ένα λουλούδι ή ανάβοντας ένα κεράκι, ως φόρο τιμής στον 19χρονο, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο.


Την ίδια στιγμή, σε όλη τη γύρω περιοχή έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές κορδέλες προκειμένου να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα, ενόψει των εκδηλώσεων μνήμης που θα γίνουν αύριο.


Συγκεκριμένα, λόγω του τρισάγιου που θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης με πρωτοβουλία του «Α.Σ. Άρη» και λόγω της απογευματινής συγκέντρωσης στις 6:00, μετά την οποία θα ακολουθήσει πορεία προς τον Λευκό Πύργο, τα αυτοκίνητα απαγορεύεται να παρκάρουν από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ στο συγκεκριμένο σημείο.ΠηγήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες